Mahtava kirja-arvonta: jaossa viisi Ryhmä Hau -uutuuskirjaa!Kirjat saatu arvostelukappaleina, arvonnan järjestän itse. 

Ryhmä Hau on ollut jo p i t k ä ä n kuopuksen suosikki. Useista synttäripaketeista ja joululahjoista on vuosien varrella paljastunut pentujen figuureita ja ajoneuvoja, ja näillä lapsi leikkiikin lähes päivittäin. Viisivuotias myös katselisi Ryhmä Hauta telkkarista niin usein kuin mahdollista, mutta koska hän ja ekaluokkalaiseni katsovat piirrettyjä yleensä yhdessä, valinta ei osu pentujen seikkailuihin niin usein kuin viskari toivoisi.Onneksi pentupoppoo pelastaa pulaan joutuneita myös kirjoissa! Monilla kirjastoreissuilla kuopus on poiminut mukaansa yhden jos toisenkin Ryhmä Hau -kuvakirjan, mutta tämän blogiarvonnan myötä hän sai ikiomakseen peräti viisi uutta, iloisen vauhdikasta ja värikästä seikkailukirjaa, jotka Otava on julkaissut tänä vuonna monen muun Ryhmä Hau -kirjan lisäksi.

Ja tiedättekö mitä? Arvon tismalleen samanlaisen kirjapaketin myös teidän lukijoiden kesken, joten jos teilläkin fanitetaan näitä rohkeita ja avuliaita pentuja, nyt kannattaa hihkaista asiasta kommenteissa!

Tässä kirjapaketin esittely:

1. Pennut pelastavat pikkukisut 
Jos pormestari Hanttisen kissat ovat kuvioissa, ongelmia on taatusti luvassa. Tässä tarinassa Ryhmä Hau pelastaa ilmavan pörröisiksi muuttuneet kissat yläilmoista.

2. Pennut pelastavat vauvamustekalan
Kastumista inhoava Rekku kerää rohkeutensa ja ansaitsee hengenpelastusmitalin tarinassa, jossa Ryhmä Hau auttaa eksyneen mustekalan takaisin emonsa luo.

3. Pennut pelastavat valtaistuimen
Neloskaudella mukaan ilmestynyt kuninkaallinen koiranpentu Söpöli on nimestään huolimatta aika juonitteleva tapaus. Vallanhimoinen lemmikki yrittää varastaa valtaistuimen itselleen, mutta epäonnistuu pyrkimyksissään Ryhmä Haun puututtua peliin.

4. Joulun sankarit
Tapahtuipa kerran eräänä aattoiltana niin, että raju tuuli ravisteli joulupukin rekeä, jolloin kaikki lahjat sekä taianomainen kultatähti lensivät taivaan tuuliin! Totta kai joulupukkikin turvautuu Ryhmä Haun apuun, ja pennut onnistuvatkin pelastamaan joulun. Huh!

5. 5 minuutin iltasadut
Iltasatuhetkiin räätälöity kokoelmateos Ryhmä Haun huimista seikkailuista on oma lempparini tästä paketista. Kirja sisältää esimerkiksi hauskan Kung-vuh! -kertomuksen, jossa Ryhmä Haun harjoittama kung-vuh ja pormestari Hanttisen kissojen miu-jitsu kohtaavat. Kaikkiaan tarinoita on yhdeksän, ja kuten muutkin Ryhmä Hau -kirjat, nämäkin perustuvat Ryhmä Hau -sarjassa esitettyihin jaksoihin.


Ja nyt arvonnan säännöt:

Arvontaan osallistutaan kommentoimalla tätä postausta. Ei ole väliä, mitä kommentoit, kunhan muistat jättää sähköpostiosoitteesi viestiin. Arvon yhden kirjapaketin, eli voittajalle lähtee peräti viiden Ryhmä Hau -uutuuden setti! Voittaja arvotaan sunnuntaina 20.10. klo 18, siihen asti on siis aikaa osallistua.

Onnea arvontaan! :)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viikon kirja: Mio, poikani Mio

Viikon kirja: Ronja ryövärintytär

Salainen puutarha on inspiroiva klassikko